Uplink - Trust Is A Weakness

Polskie Forum Uplink

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Pozdrowienie dla kadynowskiego: pierwszego członka forum, którego nie znam i który jako pierwszy się wypowiedział (ciebię nie liczę Virus, znam cię)

#1 2015-01-03 12:40:55

Mateusin26

Niewtajemniczony

Punktów :   

Problem - kradzież pieniędzy z banku

Nie wychodzi mi to z 10ąty raz. Mam już konto i hasło typa z 900 000 kredytów. Wbijam mu włączając ominięcie proxy i monitoringu. Łącze się przez około 60 serwerów na mapie no i przelewam na swoje konto Uplink. Potem kasuje logi, rozłączam się. Łączę się z jednym z tych 60 serwerów na mapie, wyłączam proxy (o ile jest) i kasuje logi. Potem loguje się do swojego konta w banku i usuwam log z transferu. Mam 900 000 kredytów i klikam przyspieszenie czasu i od razu czarny ekran, że mnie wykryto. JAKIM CUDEM!? Piszę, że próbowałem okraść bank./ Ale jak to wykryli skoro wszystkie obejścia wersja 5.0! Pomoże ktoś?

#2 2015-04-10 20:46:34

bolo

Niewtajemniczony

Punktów :   

Re: Problem - kradzież pieniędzy z banku

kolego dobra rada łącz się przez terminale i inne banki masz więcej czasu na ruchy itd.

pierwsze czego nie rozumiem, po co wyłączasz proxy skoro chcesz usunąć logi
druga sprawa czemu nie założysz sobie jeszcze jednego konta w banku ( fabryczne to fabryczne, zostaw je na kasę z misji ) o ile umiesz to zrobić
trzecia, ja się nie loguję tylko włamuję do swojego banku, może ty robisz tak samo ale tego nie napisałeś więc nie będę się domyślał
obejście obejściem, weź pod uwagę że musisz zatrzeć wszystkie ślady z banku który robisz, swojego  (oczywiście) i jakiegoś innego serwera przez który skaczesz
więc jeżeli masz game over to widocznie czegoś nie zrobiłeś (usunąłeś)

pozdro
cold fire
(bolo)

Stopka forum

RSS